Tipy na dárky z rodiny IONICKISS

Kdo by nezbožňoval dávat dárky lidem, na kterých mu záleží. Obdarovávaní a s ním spojená příprava dárků je tradice stará jako lidstvo samo. Lidé si touto formou prokazují svojí vzájemnou náklonnost, či vděčnost. Dárky jednoduše spojují a dávají najevo, že na obdarovanou osobu myslíme a záleží nám na ní.

Výběr toho správného dárku může být někdy docela náročné. Vybrat ten skvělý a jedinečný dárek, který nejen potěší, ale také, který bude obdarovanému zcela vyhovovat, není až tak úplně jednoduché.

Rozhodli jsme se vám výběr maličko usnadnit a přinášíme tipy na dárky z rodiny IONICKISS. Darovat zdraví je nejen velmi praktické, ale také vždy udělá kýženou radost, která je podstatou darování.

 

 

Dárky pro ženy, dívky a maminky

 

IONPA HOME

Luxusní sonický ionizační kartáček pro domácí zubní hygienu v krásné bílé perleťové barvě. Kartáček je opatřen časovačem, nabíjecí baterií a stojánkem. Dále pak displejem a čtyřmi režimy čištění. Náhradní hlavice mají antibakteriální úpravu a jemná kónická vlákna. IONPA HOME rozvití úsměv každé ženě a svým luxusním vzhledem sluší i každé koupelně.

0d3dba185d5ba46d044f8ec7f77a7a02@2x

IONPA TRAVEL

Lehký a kompaktní cestovní kartáček, který se vejde do jakékoliv batohu, kabelky nebo dokonce kapsy. Ženy ocení nejen jeho atraktivní barevné provedení, ale také možnost jej využít kdekoliv v terénu, a to i bez použití zubní pasty. S pouzdrem se tak navíc stává hygienicky čistým i v zavazadle. Napájení pouze jedním kusem AAA baterie z něj dělá toho nejlepšího společníka na cestách. I přes svoji velikost nabízí dva režimy čištění, sonický pohyb a samozřejmě velmi efektivní ionizaci, která zajistí dlouho čisté zuby bez zubního plaku.

 

0d3dba185d5ba46d044f8ec7f77a7a02@2x

NÁHRADNÍ HLAVICE

Ženy a jejich zuby mají v oblibě spíše jemnější zacházení. Upřednostňují tedy především hlavice SOFT a EXTRA SOFT s kónickými vlákny pro dokonalé čištění. Na precizní dočištění pak oceňují hlavici SINGLE TUFT. Je však možné vybrat jakékoliv výměnné hlavice v naší nabídce. Všechny jsou kompatibilní s nabízenými kartáčky. Pouze dovření krytu i kartáčku IONPA TRAVEL je možné s hlavicemi TRAVEL nebo KIDS.

 

Dárky pro muže, chlapce a tatínky

 

IONPA HOME

Luxusní sonický ionizační kartáček pro domácí zubní hygienu v temně modré atraktivní barvě. IONPA HOME je vlajkovou lodí rodiny IONICKISS díky unikátní ionizační sonické technologii. Kartáček je opatřen čtyřmi režimy čištění, displejem, časovačem, alkalickou dobíjecí baterií, nabíjecím stojánkem a splňuje nejvyšší parametry pro pokročilou technologii v péči o zuby. Třešničkou na dortu jsou hlavice IONPA HOME, které mají antibakteriální úpravu a kónická vlákna pro precizní čištění.

0d3dba185d5ba46d044f8ec7f77a7a02@2x

 

Pro muže na cestách je vhodný menší bratr kartáčku IONPA HOME, a to cestovní ionizační sonický kartáček IONPA TRAVEL. V lehkém kompaktním matně černém barevném provedení se snoubí síla iontů se sonickým pohybem, které se postarají o hladké zuby a zdravé dásně kdekoliv se právě nacházíte, a to i bez použití zubní pasty. Velkým benefitem je napájení jedním kusem AAA baterie. Tedy už žádné zbytečné kabely v zavazadlech! Kartáček i přes svoji velikost nabízí dva režimy čištění.

0d3dba185d5ba46d044f8ec7f77a7a02@2x

Náhradní hlavice k oběma ionizačním kartáčkům mají antibakteriální úpravu a jemná kónická vlákna – IONPA TRAVEL i IONPA HOME. Někteří muži upřednostňují tvrdší kalibr, a to hlavice MEDIUM. Je však možné vybrat jakékoliv výměnné hlavice v naší nabídce. Všechny jsou kompatibilní s nabízenými kartáčky. Pouze dovření krytu i kartáčku IONPA TRAVEL je možné s hlavicemi TRAVEL nebo KIDS.

 

Dárky pro děti

 

IONICKISS KIDS

Unikátní dětský manuální kartáček opatřený iontovou technologií. Jedná se kartáček přímo navržený pro zdravé dětské zuby a dásně. Zohledňuje jejich motorické dovednosti a velikost hlavice odpovídá dětským potřebám (4+). Díky efektivnímu čištění je skvělým pomocníkem i při nošení rovnátek, a to vše i bez použití zubní pasty. Je ideální volbou, pomocí které si děti mohou osvojit návyky dentální hygieny. Navíc bývá světýlko a tlačítko výbornou motivací pro čištění malých zoubků.

0d3dba185d5ba46d044f8ec7f77a7a02@2x

IONPA TRAVEL

Pokud mají děti již správně osvojenou techniku čištění, je zábavným a velmi praktickým pomocníkem ionizační sonický kartáček IONPA TRAVEL. Kartáček je díky své velikosti a nízké váze vhodný do menší dětské ruky. Hlavice má antibakteriální úpravu a velikostí odpovídá dětským potřebám. I přes svoji velikost nabízí dva režimy čištění, časovač, sonický pohyb a samozřejmě velmi efektivní ionizaci.

0d3dba185d5ba46d044f8ec7f77a7a02@2x

NÁHRADNÍ HLAVICE

Pro ty nejmenší jsou vhodné hlavice IONICKISS KIDS s rovně střiženými vlákny nebo IONICKISS TRAVEL s kónickými vlákny pro ještě preciznější čištění. Hlavice SINGLE TUFT může být skvělým pomocníkem, kterého ocení každý malý zoubek.

 

Dárky pro prarodiče, babičky a dědečky

 
 

 

Tento menší ionizační sonický kartáček je velmi lehký. Jak svojí vahou, tak i v jednoduchosti jeho ovládání. I přes svoji velikost přináší pořádnou sílu iontů a jemný, a přesto výkonný sonický pohyb. Tato kombinace je významným pomocníkem v domácí péči o chrup a zdravé dásně. Pro zachování hygienicky čistého kartáčku je opatřen krycím pouzdrem, což z něj dělá vhodného společníka i na cesty, a to i bez použití zubní pasty.

0d3dba185d5ba46d044f8ec7f77a7a02@2x

 

IONICKISS ORIGINAL

Pro příznivce klasického čištění manuálním kartáčkem můžeme doporučit kartáček, který vypadá jako obyčejný díky svému vzhledu, velmi nízké váze a absenci sonického pohybu. Díky ionizační technologii se však jedná o unikátní manuální kartáček, který zajistí o 48% čistější zuby a postará se i o zdravé dásně.

0d3dba185d5ba46d044f8ec7f77a7a02@2x

 

NÁHRADNÍ HLAVICE

Dásně našich prarodičů mohou být velmi citlivé, a proto je výběr hlavic poměrně důležitý. Náhradní hlavice SOFT a EXTRA SOFT s kónickými vlákny zajistí tu nejjemnější péči a přesto precizně pomohou čištěním zubů. Pokud jsou prarodiče zvyklí na běžná rovně střižená vlákna, jsou jasnou volbou hlavice SOFT FLAT.

 

Dárkový poukaz

 

Pokud si nemůžete z naší nabídky vybrat, nebo jednoduše nestíháte, můžete darovat dárkový poukaz v libovolné nominální hodnotě. Obdarovaný má pak dostatek času si vybrat sám, který kartáček je jeho srdci a zubům nejbližší.